Menü Bezárás

Rólunk


A Hallgató LAK ingatlan a Széchenyi István Egyetem szomszédságában található, mindössze 300 méterre a campustól. A kertvárosi környezetben található ingatlanegyüttest jelenleg három lakóépület alkotja, mindegyikben 10-12 lakót tudunk elhelyezni. Két házon 2016 nyarán, egy házon pedig 2018 nyarán teljes körű felújítást végeztünk. A háromszintes épületeket úgy formáltuk, hogy maximálisan megfeleljen a lakók kényelmének:

 • egyágyas, illetve kétágyas szobákat alakítottunk ki a helyiségek mérete alapján,
 • a szobák teljesen felszereltek, bútorozottak, felszereltségük az alábbi:
  1. ágy cserélhető matraccal,
  2. tanulóasztal székkel, asztali lámpával,
  3. állólámpa,
  4. szekrény (két- illetve háromajtós kivitelben) akasztós, polcos és fiókos egyaránt,
  5. szobaszőnyeg,
  6. szemeteskosár.
 • egyes szobákhoz erkély is tartozik,
 • a középső szinteken felszerelt (tányérok, evőeszközök, edények), gépesített konyha áll a lakók rendelkezésére, tágas étkezővel és polcrendszerrel a tárolás megkönnyítése érdekében,
 • a konyha-étkezőhöz nagyméretű fedett terasz párosul, amely kitűnő hely a lakóközösség formálásához,
 • minden lakószinten fürdőszoba (zuhanyzós, vagy kádas) és mellékhelyiség található,
 • a földszinteken mosókonyha található, nagy teljesítményű mosó – és szárítógéppel felszerelve.
 • szélessávú internet szintenként külön jeladóval,
 • a hulladékot szeletíven gyűjtjük, ami költségek hatékonyságát és a környezettudatosságot támogatja,
 • az épületben kamerarendszer üzemel, ami a lakók biztonságát támogatja.

„A” épület

Az „A” épület a az egyetem Jogi épületével szemben található, 8 szobával és 3 fürdőszobával rendelkezik. Az épülethez kis kert is tartozik, valamint 700 méteres körzetében megtalálható minden olyan szolgáltatás, ami egy egyetemista részére szükséges: bolt, zöldséges, posta, bankautomata, szórakozóhely, büfé, pizzéria, étterem, sportolási lehetőség, orvosi rendelő, buszmegálló stb. Az „A” épület egy ikerház egyik felében található. Az egyes szinteken az alábbi funkciók találhatóak: Zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdők WC-vel; mosókonyha mosógéppel, illetve zárható szekrény lakónként a mosószereknek, konyha teljes felszereltséggel és étkező asztallal, fedett konyhai terasz.

„B” épület

A „B” épület közvetlenül az „A” épület szomszédságában található, az ikerház másik fele, ahol 3 emeleten, 8 szoba, 3 fürdőszoba, valamint egy tágas konyha várja az új lakókat. A mindennapokban szükséges üzletek az épülettől maximum 10 perc sétával elérhetőek. Minden emelethez külön fürdőhelyiség is tartozik, ahol elektromos patronnal ellátott törölközőszárítós radiátorok kerültek felszerelése. Törekszünk arra, hogy azonos neműek lakhassanak egy szinten. A tetőtéri szobáink klimatizáltak, minden szobában található szekrény és tanulóasztal is.

„C” épület

A legújabb épületünk, mely 2018 nyarán került felújításra, 3 szinten biztosít komfortos elhelyezkedést a lakóknak egy-és kétágyas szobákban. A „C” épület a másik két épületünktől különálló családi ház, kis terasszal és füvesített kerttel, ahol bicikli elhelyezésére is van lehetőség. A konyhában síkképernyős TV biztosítja az étkezés közbeni szórakozást, a konyhai felszerelés része modern gáztűzhely sütővel, mosogató, 2 db hűtő, mikró, kenyérpirító, valamint kávé-és teafőző is. Szobáink bútorzata rendkívül modern, kialakításuknál a lakók igényeinek megfelelő berendezést tartottuk szem előtt.